Facebook Twitter LinkedIn

 

ICT Beheer                                                                        

 

De opleiding tot ICT medewerker leidt u op tot een gedegen gebruiker of beheerder op het gebied van computer hard- en software. In de basisopleiding ontwikkelt u kennis op het gebied van computer hardware en de meest gebruikte besturingssystemen zoals DOS, Windows (98, ME, 2000 en XP) en Linux. Daarnaast leert u werken met software voor tekstverwerking, presentaties, internet, spreadsheets en databases. Met de gevorderde opleiding bent u aan het eind van de opleiding in staat om gebruikers op het gebied van computersoftware te ondersteunen. Tevens bent u dan in staat om een stand-alone pc en/of een computernetwerk vakkundig te beheren en gedegen analyses te maken op het gebied van informaticaprocessen en informatieverwerking.


Inhoud

  • Module ict medewerker (eventueel te combineren met een stage)
  • Module Systeembeheer
  • Module ETI (Praktijkexamen ComputerVaardigheid)
  • Module Exin (PraktijkDiploma Informatica)
  • Module ECDL (Europees ComputerRijbewijs)


De basisopleiding tot ict medewerker bestaat uit drie modules, te weten: de module ICT-medewerker, de module Systeembeheer en de module ETI. Aan het eind van de opleiding hebt u voldoende kennis en vaardigheden om de opleiding succesvol af te sluiten met een examen.

De gevorderde opleiding tot ict medewerker bestaat uit twee vaste modules en één keuzemodule, te weten: de module ICT-medewerker, de module Systeembeheer, de module PDI of de module ECDL(start diploma).


Cursusduur
Voorafgaande aan deze examens wordt er een examentraining gegeven. Deze bestaat uit een groepstraining en individuele supervisie. De opleiding duurt 26 weken en neemt twee dagen per week in beslag.


Zelfstudie

Tijdens de studie moet u rekenen op een aantal uren zelfstudie. De docent en/of groepsbegeleider begeleidt u bij het opstellen en uitvoeren van de planning. In een persoonlijk gesprek (vis-à-vis of telefonisch) of via e-mail kunnen eventuele problemen, vragen of opmerkingen buiten de lessen worden besproken. Iedere cursist werkt volgens een persoonlijk plan van aanpak.


Telefonisch advies

 


 

 

Wij adviseren u graag welke opleiding voor u het meest geschikt is. Bel voor vrijblijvend telefonisch advies:

 

Ma - Vrij 09:00 - 17:00

 

020 - 623 39 32

Let op: 

In januari 2016 start de opleiding commercieel administratief medewerker/medewerkster
Schrijf je nu in.

Vanaf 2015:
Advanced Word en Excel met een online abonnement voor € 350,-- (exclusief examen)

 

U kunt bij ons ook terecht voor:

Cursus website maken. Workshop notuleren, Workshop dictafoon gebruik.

 

Nu ook:

Te huur cursusruimte overdag
en ’s avonds.
8 computers met Software en Internet.

Extra informatie:

Bent u 50 jaar of ouder en heeft u een WW-uitkering? Dan kunt u bij UWV subsidie aanvragen voor een opleiding. Die subsidie heet een scholingsvoucher. De hoogte ervan is maximaal 1.000 euro. Dit bedrag is inclusief examengeld of boekengeld.